Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo?

Hjælpen er på vej. Uanset om du bare vil have ryddet i en fart, eller går efter at maksimere udbyttet. Vi aftaler altid de specifikke forhold under forudsætning af netop din situation, så du kan få lige den løsning du ønsker.

Få afviklet dødsboet hurtigt og trygt

At være den ansvarlige for at afvikle et dødsbo kan være en følelsesmæssig udfordring. Samtidig er der en række praktiske opgaver, der skal udføres i den forbindelse.

Det er en stor og tidskrævende opgave, at skulle tage stilling til mange svære beslutninger, når du har mistet.

Særligt når det vedrører ens kære og det hjem, de har opbygget gennem livet. Et hjem som du/I også selv har været knyttet til.

I sådan en situation kan det også være særlig svært at afgøre hvem der skal rydde det efterladte hjem og hvor meget indboet egentlig er værd?

Jeg køber og rydder dødsboer i hele Østjylland.

Og jeg tilbyder lige nu gratis og uforpligtende at vurdere det efterladte indbo, så I kan være sikre på, at I får den helt rigtige pris for boet. Det foregår således at jeg enten kommer ud til boet og gennemgår opgaven og vurderer indboet i samarbejde med jer.

Eller I kan som noget helt nyt tage billeder af jeres indbo og sende dem til mig.

Send gerne billederne på sms eller mail og I vil efterfølgende modtage et konkret tilbud.

Så står I og har brug for professionel hjælp til at afvikle et dødsbo, kan I altid ringe vedrørende et uforpligtende tilbud på tlf. 20 43 37 17 og I vil høre nærmere allerede i dag.

Hvordan foregår processen?

  1. Du kontakter mig på tlf. 20433717, christen.storgaard@live.dk eller her på siden. Du er meget velkommen til at vedhæfte billeder fra dødsboet eller af udvalgte effekter.
  2. Du fortæller mere om hvilken løsning du har brug for og hvilke effekter dødsboet indeholder. Sammen aftaler vi en dag, hvor vi kan mødes på adressen.
  3. Vi gennemgår boet sammen. Jeg vurderer indboet og kommer med et bud på en pris. Dette er selvfølgelig alt sammen gratis og uforpligtende.
  4. Vi laver en endelig aftale om pris, dato og hvilke opgaver jeg skal udføre. Sammen finder vi en løsning på adgang til hjemmet. Vi kan enten aftale at jeg får udleveret en nøgle, eller at du selv er tilstede under rydningen.
  5.  

Valg af service

Som standard tilbyder jeg 3 mulige serviceniveauer. Vi aftaler selvfølgelig altid de specifikke forhold under forudsætning af netop din situation, så du kan få lige den løsning du ønsker →

  1. Den første mulighed er, at jeg blot byder på enkelte værdifulde effekter i boet. Du sørger derefter for at sætte det øvrige indbo til salg. Denne løsning er til dig, der selv vil gennemgå og sælge tingene i dødsboet. 
  2. Den anden mulighed er, at jeg køber alt indbo, jeg vurderer til at være salgbart. Derefter står du selv for at rydde resten. Denne løsning er til dig der gerne vil have hovedparten af dødsboet solgt, men som selv vil rydde op.
  3. Den tredje mulighed er at jeg står for hele processen. Jeg køber alt salgbart indbo og rydder resten. Så er huset tomt når jeg er færdig. Denne løsning er til dig, som ikke selv har tid, overskud, eller mulighed for at afvikle dødsboet. 
  4.  

Vælg den service du har brug for